Monday, August 18, 2014

Gataii

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 11:21 PM
Time tengah tadok WiFi time tu terasa nak mengarang 2-3 entri dalam sehari...

Bila tengah dalam mode on Data Plan je time tu lah bergelut2 nak upload pic banyak2...

Setiap 17hb refresh 2.0GB quota data plan..kalau gini, lagi 2-3 hari kompom dah dapat 80% usage of notification..whoaaa😭😭

(Saya guna Maxis 2.0GB RM48/monthly..unlimited tp bila habis quota tu speed jadi slow)

Fenomena ini berlaku..

Tiap kali balik rumah mak kat Kajang, sebab bila kat rumah mak, banyak masa nak bersenang lenang...😆😆

Bila kat rumah sendiri, memang tak cukup masa lak semua nak urus sendiri...

#JimatSkitDataPlanNantiDahHabisQuotaJadiSlow..
#APTB..

posted from Bloggeroid

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea