Wednesday, July 23, 2014

Progress rumah nak raya ni! *debor

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:11 PM
Latest Pic yang diwasap oleh encik boss sebab saya dah balik kajang untuk appointment doktor. Encik husby lak takleh tinggal rumah. Masa saya balik selasa haritu banyak tak siap lagi..

Yang ni lampu kat luar pun dah pasang, railing kaca kat balkoni pun dah pasang. Tinggal nak cari lampu chandelier je kat Dome tengah siling atas balkoni tu..dengan lampu tembok depan..haish poning nak survey rushing2 ni..




Sementara tu teaser untuk gate kecik depan dan belakang..siap diorg datang bawak tunjuk tapi belum pasang lagi sebab kena tunggu peeble wash kering. (Nanti saya share pasal peeble wash plak ek)..

Tinggal gate depan depan je saya tak dapat gambarannya tapi design lebih kurang macam ni lah. Inspired dari design Unigate kedambaan hati saya tp alangkah sedih depa tak buat Installation sampai johor. Ada dekat cerita pasal Unigate di entri sini


SementAra tu siling untuk ruang makan di dapur lama yang dah siap..hehe orang sibuk dah lemas rumah nak raya awak tak habis2 pasang itu ini..huhu. sambung lagi cerita di progress terbaru...



6 comments:

Jueliza Jamani said...

wahhh santeknya kak..

Rizziela said...

sangat cantik

Lina Affendi said...

cantiknya. rezeki masing2 kan.

✿ pink velvet ✿ said...

wahhh.. cantiknyer rumah :)

mama cinta kamu semua said...

Wah.. Cantik.. Tp kan down lite tu mudah rosak... Kena upah org nk tkr nanti.. Tinggi sgt tu..

Irma Putri said...

akk amik gate tu kat johor kat kontraktor mana ye?

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea