Tuesday, April 1, 2014

Teaser: Patchwork Project

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 5:50 AM
Saya memang dah lama teringin nak buat patchwork sebab saya ada banyak perca kain rasa sayang sangat nak buang kan. Tapi masa je tak berkesempatan sebab patchwork ni kerjanya agak leceh skit nak2 kalau susunan yg rumit2 tu. So saya cari patchwork yang paling simple untuk dibuat. Yo lah kang susah2 benor naik fedup lak. Untuk first time ni cuba yang mudah2 dulu ambil feel hehe!.. 

Dah siap saya cantum2kan. Cuba teka saya nak buat apa ni? :)

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea