Monday, April 21, 2014

LaLiLo: Denim Range - Coming soon!

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:34 AM
Baru siap skit dah tak sabar nak umum hehe. Ok sebenarnya takda banyak pun untuk jenis kali ini sebab tu saya panggil limited edition..kihkih nak juga tu..

Koleksi Denim ni hanya untuk pantyliner sahaja. Ada 2 jenis pilihan saya yg saya buat; solif color dan bercorak tapi hanya warna dan corak tertentu sahaja sebab saya rasa ada corak dan warna flannel takleh masuk dengan denim. Ok tunggu yaa..akan diuplod ke website dan blog bila dah siap nanti ;-) Jangan lupa terjah www.lalilo.com.my

2 comments:

cik hani said...

kak... nak tanya. kat mana beli butang yang dekat padcloth tu?
saya nak guna untuk letak kat sarung bantal baby
tak tahu nak cari kedai mana. macamane cara pasang butang tu?

boleh buat entry khas tak untuk butang ni?

Pleaseeee..pleaseeee...

ataupun boleh reply kat blog saya.

Hayatie Hashim said...

Cik hani: akak beli kat tiny tapir.com ..KAM snap plier
Ok nanti free akak buat entri pasal ni k ;)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea