Saturday, April 12, 2014

Jalan-jalan Cari Kasut

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:58 AM
Jln2 kat BP Mall semalam saya saje nak cari flats yang lembut dan tak sakit jari bila jalan. Tapi susah sangat nak jumpa. Bila dah jumpa yang lembut pattern lak tak berkenal. Pastu mata dah tertumpu hat yang ni. Acu2 sedaplak..pastu dilema nak pilih antara hitam dan cokelat..dua2 saya nak..hihi..

Bila dah pakai sekejap nampak cokelat cun sekejap hitam. Cokelat memang nampak ala2 country skit tapi nampak macam Dull je maklum lah kulit kaki dah pun cekelat gak hahaja. Last2 saya amik hitam juga walaupun nampak biasa je sekali pandang tapi dua kali pandang baru tahu tau..ekeke. warna selamat la senang nak match even klu pakai baju kurung sekali pun..


2 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea