Monday, April 7, 2014

Home Reno phase 2 begin

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 3:20 AM
Akhirnya org keje dah mula port untuk kerja2 renovate rumah...


Orang keje buat port rumah skali kat situ. Api n air tarik dari rumah. Siap buat tempat mandi &; tandasnya skali ko..Jangan lah  ditanya cemana jambannya tak kuasa akak nak gi spot check..jamban korek la tu...sib baik bukan tanah hakuu! Hahahaa..

Akak snap dari tingkap la..memalu la nak jadi site photographer hahahah

Pokok bendi yang baru nak hidup tu berada di laluan orang  nak buat kerja. Arghhhh haruslah diselamatkan masuk pasu kaa!. Punya nak tgu kerja renovate siap, semak rumput tu dah berapa kali tumbuh potong agaknya...

Plan penambahan, tambah bumbung sampai depan, tambah balkoni kat tepi dan extend belakang dua tingkat; dapur bawah dan bilik extra lagi kat atas. Harap2 berjalan lancar dan sempat siap sebelum raya lah, haruslah nak beraya dengan dapur baru kan. In a meantime kena sambung balik kerja2 mencari ilham2 deko dan KC plak..


4 comments:

Rizziela said...

bestnya

ayu said...

Syoknyaaaaaa

irmafittaputri said...

wah ....tak sabau nak nengok after reno...deco..deco..deco

Hayatie Hashim said...

Rizziela, ayu, irma: yeahhh mode perabis duit datang lagi.. hak hak!

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea