Sunday, March 9, 2014

Makan tak kenyang, tidur tak lena #PrayForMH370

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:39 PM
Sejak dari berita kehilangan MH370 awal pagi sabtu hari tu, saya terus terkesan sungguh dengan insiden yang sedang berlaku ni. Segala rutin sehari-hari semua menjadi hambar. Sehinggakan tiada mood untuk menjahit, menghapdet blog etc selagi misteri kehilangan MH370 ini belum terjawab. ;( dan saya kira seluruh rakyat Malaysian pun berperasaan begitu juga. 

Sejak dua hari bateri HP pun 2-3 kali cas sebab asyik membaca segenap berita online yang ada selain daripada depan tv. Anak2 pun tak berpeluang nak tengok Astro ceria dan cerita kartun mereka lagi huhu.

Moga Allah permudahkan urusan pasukan mencari MH370. Apa pun yang terjadi hanya Allah Maha Mengetahui.. ;( 

1 comments:

Shafinaz Shauqie said...

betul tu..tgk interview dgn keluarga mangsa lagilah..menitis air mata..berat mata memandang, berat lagi bahu memikul..sm2 kita doakan:)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea