Sunday, March 16, 2014

LaLiLo: Ladies Apron- Princess Mannequin

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 4:15 AM
Apron ni dah siap lama tapi baru sekarang ada mood nak update kat blog..hehe. Bukan  custom made tapi saje buat untuk ready made. Sebenarnya tengah2 buat baby sleeping mat tapi hati kecur nak tengok kombo fabrik ni bila digandingkan. ;-)

Selalunya saya buat poket kat depan tapi yang ni saya tak buat sebab nampak sarat lak bila letak poket..tapi boleh je kalau nak tambah poket..additional lah.

Saya buat 3-layer ruffles. Biasa sebelum2 ni saya buat 2-layer je kan (means tengah tu takda la). Saja nak bagi nampak banyak ropol..haha! Orait till then...this item is available for sale at www.lalilo.com.my :-)

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea