Thursday, February 6, 2014

LaLiLo: Kids Apron - Custom Order

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:31 AM
Ni tempahan ad hoc customer semalam. Rabu pagi order, petang trus potong kain dan jahit, khamis harini terus pos sebab customer tanya boleh ker siap by friday. Luckily sebab boss outstation KL the whole day dan saya takda comitment apa2 so saya berani ambil order. :D Kalau tak memang sy tak amik sebab takut tak sempat.  Orang jahit bila dah habis kerja rumah je, huhu! 

Dengan super fast sewing mode terus je saya jahit. Malam tu dah siap, snap2 skit whatsapp kat customer terus. ;)


3-level snap button for adjustable neck strap 


Waterproof, suitable for painting activities..

Untuk pelbagai jenis apron kanak-kanak boleh ke www.lalilo.com.my :)

1 comments:

niza said...

cantiknya apron.. nk tlg mak kt dapur @ nk main2 ngn kaler xla kotor baju ;)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea