Tuesday, February 4, 2014

LaLiLo: Batch 3 Cloth Pantyliner - Designer Fabrics Range

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 5:56 PM
Alhamdulillah pantyliner Batch 1&2 mendapat sambutan tinggal beberapa keping je lagi. Saya baru je menyiapkan pantyliner batch 3 pula, chewahh! Berbatch-batch plak, hihi! Senang pasal saya selalu sekali buat besar-besaran paling banyak 10 keping je..besar-besaran sangat la kan kah kah! Tu je termampu, kata jahit bila free tu pun ambil masa berminggu gak nak siap dari potong, gosok, jahit ..gitu gini



Untuk pembelian, jemput ke website www.lalilo.com.my

Buat masa ni saya siapkan Pantyliner dari Designer Fabrics dulu. Untuk local flannel akan menyusul selepas ini, selow-selow! :-)

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea