Tuesday, February 25, 2014

LaLiLo: Baby Sleep Mat - Blue Star BSM2

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 12:16 AM
Ada juga orang  nak tempah baby sleeping mat ni, alhamdulillah. Dah siap pun tapi baru nak  upload hari ni. Sejak dua menjak ni dah kurang produktif entri kat blog yer..huhu. 


Alas baby ni sesuai digunakan ketika jalan2. Kalau tengah duduk2 tu boleh lah alas dengan 
alas ni. Tak terlalu besar kalau nak dibawa pun. Saya dah buat straps siap2 lepas guna boleh gulung.

Saiz alas baby ni Lebih kurang 30" lebar x 19" tinggi. Ikut fibre juga kadang ada lari 1-2 inci skit kecik atau besar. 

Kat straps tu ada velcro tp masa pic ni saya belum letak lagi. Jemput singgah ke www.lalilo.com.my ;)

Ok, saya ada 3 keping lagi order alas menunggu yang perlu disiapkan. Tarik nafas jap...




2 comments:

Aty_Fared said...

dari haritu i nak cakap..kemas n cantik jahitan u...:)

Hayatie Hashim said...

Aty fared: tq dear ;) *maluk2

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea