Thursday, January 30, 2014

LaLiLo-Custom Ladies Apron

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:07 PM
Dah lama siap apron nih dan selamat sampai ke tuan nya pun. Tempahan customer untuk hadiah kahwin sahabatnya. Kebetulan slot untuk tempahan masih kosong.  Saya memang tak amik banyak2 custom order, hanya satu dalam satu2 masa.


customer pilih pattern single ruffles with pocket. Untuk pattern boleh lihat di website LaLiLo.com.my 

Kain2 yang saya pilih hanya daripada cotton berkualiti seperti English cotton atau JapJapanese cotton.

Sebab saya rasa kosong je kat belah depan maka saya tambahkan dengan mini bow kat depan poket tu..


1 comments:

rostina76 said...

salam yati….cantik design apron ni. cam bersemangat je nak memasak

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea