Friday, December 6, 2013

Tetamu tak diundang

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:33 PM
Awal pagi kelmarin , tiba-tiba masuklah seekor tetamu yang tidak diundang. Bila dah masuk dia tak tahu nak keluar balik, grrr! Segala celah besi dicubanya seludup tapi sampai tulang punggung tak lepas sambil menyalak-nyalak.

Saya nak keluar bukak gate pun tak berani sebab anjing tu tengah berlegar2 di setiap celah besi pagar tu untuk memboloskan diri. Encik boss lak dah keluar awal pagi.  Keliling pagar dia berlegar, last2 dia berjaya bolos ikut besi belakang rumah.

Ni anjing jiran, memang selalu lepas berak merata2. Dah lah kami rumah paling hujung dan dekat tanah kosong sebelah tu. Selalu gak kena buang tahi kering sebab takut tergelek dengan tayar. Nak buat macam mana pasrah lah je lah sebab kami je 2 family melayu dari 12 biji rumah kat situ..huhu.

#cepatlah naik tembok pasni..huhu

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea