Monday, December 16, 2013

Leather Sling Bag

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:23 AM
Sekarang dah habis musim mendeko rumah, hihi!
 Got this lovely leather sling bag from my beloved encik boss. Thank you so muahhhh! Specially untuk tablet  pc HPenvyX2 saya, ngee! Sebelum ni pakai sleeve biasa je. Lama dah dapat ni tapi baru nak tepek kat blog. Biasalah jaki semua nak masuk blog! :P

Ngam2 je masuk beg tu. Nampak tak ada satu lagi ruang yg ada button tu, yang tu untuk slot Ipad. So memang leather sleeve bag ni utk Ipad sebenarnya, hehe! Ada dua poket kat depan dia tu ngam-ngam letak 2 biji Note. Memang untuk letak gajet-gajet la beg ni, i loike..

Kalau beli beg sekarang ni kebanyakan masih buat kocek tempat letak HP tu kecik je, depa tak tahu ke sekarang orang dah banyak pakai android gedabak-gedabak je, so kena la improvise besar kan pocket dalam beg tu, tak pun buat satu besar satu kecik ke kan, suke-suke ko je acik yati!

Ada shoulder straps kalau nak sling dan straps ala-ala wrislet, tapi tak berani ka pegang ikut straps kecik tu sebab macam ngeri je, takut jatuh. Beli kat mana ni? Encik boss beli kat downtown market je, tak silap kat downtown jalan reko kot.

#Macam koboi pun ada..hahah!

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea