Thursday, December 5, 2013

LaLiLo: Baby Sleeping Mat

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:12 PM
Another range of my sewing products. :) Tak tahu nak panggil apa sebenarnya. Ianya macam alas tilam nipis untuk baby lah. Sesuai untuk dibawa kemana-kemana, buat alas untuk stroller ke etc. 


Size memang siap2 ikut bathing (fibre) yang saya beli tu. Dia dah siap2 pre-cut ikut size tu so jadi la saiz tu. Saya tinggal lapik dengan flannel, jahit ala quilt skit dan letak bias tape!


Visit www.lalilo.com.my for more updates on this range.

3 comments:

YUS said...

cantik laaa.... tingin plak.. hiks..

cik hani said...

Kemasnya.. Ada keinginan jugak nak try buat

Hayatie Hashim said...

yus: tq-tq.. ❤

cik hani: senang je buatnya... :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea