Sunday, December 8, 2013

Borong kain

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:54 AM
Weekend balik rumah mak kat kajang lagi. Sempat terjah Kamdar Saujana untuk tambah flannel lagi. Sebenar flannel yang ada tu belum habis semua tapi bila tak cukup kaler nak match mula lah rasa nak menambah lagi, grrrrr! 

Bila dah tengok macam2 kain kat sana, dah macam2 idea projek nak dibuat. Sangat lah tamak hokey. Karang beli2 end up kain tu terperap bertahun..huhu. So this time around  I have to be damn strict and make sure every piece of it will be turn to readymades..*motivasi-motivasi! 


Corak flannel kebanyakan stok lama dari last year lagi saya dah tengok. So no choice kali ni saya beli juga flannel cuma saya beli corak yang tak pernah saya beli lagi.Dan 2 piece from the top cotton satin tu dah cadang nak buat NC. Time ni Kamdar tengah sale. So banyak gak diskaun dapat.

#

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea