Thursday, November 7, 2013

Pasrah mencari kain

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 11:31 PM
Dari Nagoya ke Jakel, satu jenis kain polkadot pun takda :( Lepas tu ke kedai kain biasa kat bandar BP pun takda...

Tengah memerlukan kain cotton berwarna corak polkadot bulat ke love ke atau apa2 untuk buat lining, straps dan ruffles apron.


Dekat Jakel pun yg tinggal polka dot hitam. Memang takleh masuk la dengan kebanyakan kain yang ada.

Terus teringat Kamdar kat Saujana Impian, masa dekat Kajang dulu kejap2 pi beli kain. Yang nak beli satu je tapi beli keluar ada je tambahan kain yang tak berkaitan ..huhu

Next week balik kajang nak borong kain cotton dan flannel kat Kamdar. Buat sementara kena stop dulu buat dan sambung buat cloth pad habiskan kain lama sebelum kain baru masuk.. :D

posted from Bloggeroid

3 comments:

Jueliza Jamani said...

sis kat bangi ada jual kain cotton.. bnyak tau..

Ayu Rashid said...

Last weekend ayu pegi nagoya segamat. Nak carik kain langsir bilik anak. Tak byk pilihan utk bidang kain 100inci lebih. Yg ada cuma bidang 60 inci. Terpaksa hold dulu huhuu

Hayatie Hashim said...

Jueliza: Bangi kat mana tu?

Ayu: kan...Agaknya kain-kain yang baru semua datang kat KL dulu kot..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea