Saturday, November 9, 2013

LaLiLo: Kids Apron- Blue Bear

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:19 AM
Ini baru betul-betul punya momentum ni. Sekali dah buat memang nak buat lagi dan lagi dan lagi..itu lah penangan aura menjahit ni. Siapa yang memang kaki menjahit ni faham lah perasaan ini, hehe! 

Hari tu kan saya buat ready-made Kids Apron untuk dijual, lepas tu azri sibuk nak sehelai apron untuk dia juga. Kebetulan dia nampak kain cotton flannel corak bear ni, dia kata suh buat kain ini. Saya buat standard apron sahaja untuk dia, takda waterproof. Double layer both side.

Sebab takda kain cotton polka dot untuk back lining dan straps, terpaksa lah guna kain yang sama depan dan belakang which saya tak berapa suka. Saya suka yang ada kontra-matching skit.

 Untuk adjustable neck straps saya tukar dari letak square ring ke snap button. Ada 3 level snap untuk adjust dari size kecik hingga ke besar skit. Hmm, macam lagi best guna snaps button ni dari square ring. Lebih mudah!


Saya buat satu untuk dia. Ada extra satu lagi untuk dijual. Berminat leh terjah website LaLiLo untuk pembelian kay! atau e-mail saya di hayatiehashim@yahoo.com/hayatiehashim6@gmail.com

#Sambung buat CP pula pasni...

1 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea