Wednesday, November 6, 2013

LaLiLo Cloth Pantyliner Batch 1

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:33 AM
Alhamdulillah, Pak Singer dah 'sembuh'! Rupanya bahagian sekoci dalam tu ada patah skit sebab tu jahitan benang atasnya tak berapa cantik. Tukar parts tu RM65 ringgit! So dapat sambung semula dan siap-siapkan  kerja-kerja menjahit yang tergendala.


Tengah-tengah menjahit terasa nak minum kopi, tapi malas la nak berhenti. Mintak abang tolong buatkan kopi. Dia memang dah pandai bancuh air sendiri. Saya memang dah siap-siapkan instant 3-in-1 tinggal bancuh je, tekan air panas kat filter machine. Tq Abang..sweet je, sporting  siap saya suruh pos dengan kopi tu, hahah!


 Dah siap batch pertama cloth pantyliner dalam misi untuk menghabis kain-kain yang tidak berjahit. Saya dah upload kat website lalilo.com.my atau klik gambar untuk link terus. Jemput terjah yer :)

Sebab ni kali pertama baru nak 'beraksi' dengan mesin jahit  selepas dah lama tak pegang, tangan pun dah naik keras. Saya buat Batch 1 Cloth Pad Clearance Sales. Ada 10% off untuk setiap pembelian LaLiLo Cloth Pantyliner ini. Diskaun 10% ni hanya untuk Batch 1 je tau. Sebab Batch 1 ni saya baru nak warm-up menjahit..huhu! 


Untuk pembelian, e-mail saya hayatiehashim@yahoo.com/hayatiehashim6@gmail.com dengan kodnya. Kod corak cp boleh refer dalam website lalilo.com.my atau leh baca 'Ordering Info'


#Dalam proses nak buat Batch 2 pulak dalam masa terdekat ni. 

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea