Friday, October 18, 2013

Teaser: LK Exclusive Asmaulhusna

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:58 PM
Mahapkan keterujaan akak yang nak share gak dengan uols walaupun tak siap lagi sepenuhnya. Kan acik dah kata sejak dah memiliki lukisan kaligrafi ni memang macam kemaruk sangat nak-lagi, nak-lagi dan nak-lagi sebab tak tahan cantik2 sangat huhu..



Tiap2 hari skodeng Insta LK nak tengok update pasal tempahan saya. Semalam baru diorang update lukisan yang masih dalam proses. Tak siap sepenuhnya lagi. Wah acik sukoo! Hasil idea dari saya sepenuhnya tentang rekabentuk dan idea dari pelukis berkenaan background, warna dan sebagainya..


Lukisan sepanjanh 6.5 kaki panjang x 5.5 kaki lebar ni saya dah plan nak letak kat satu ruang dalam rumah saya. Fuh mintak2 hasil percaturan kali ini menjadi lagi macam lukisan kaligrafi diruang tamu saya dulu..huhu
posted from Bloggeroid6

1 comments:

Azlindadaud Mediu said...

Cantik tu...bape rm camtu?

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea