Tuesday, October 15, 2013

Rezeki Aidiladha

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:17 AM
Hehe..bukan dapat daging korban tapi dapat ini:



Alhamdulillah entri saya terpilih sebagai pemenang utama sekaligus dapat lagi memiliki sebuah lukisan kaligrafi yang bernilai RM300 berserta voucer RM50.

Lukisan yang ditawarkan adalah seperti dalam gambar tu samada yang background abstract colorful tu atau yang warna merah. Sebab saya dah ada yg colorful tu opkos saya ambil yang warna merah tu..hihi.

Selama 4 tahun lebih berblogging dan dalam banyak contest yg sy join (er banyak ke?) Ini lah kali pertama menang tau! Terharu acik! Mahapkan keterujaan akak ni..eh kejap acik kejap akak haha..

Ok hadiah kena pi ambil sendiri kat studio mereka di Puchong..kena tunggu kami balik kajang weekend ni la insyallah!

#suke-suke
posted from Bloggeroid

7 comments:

~ NANA ~ said...

Congrats! Bestnye menang

ikafantasi said...

congratz sis,sy dpt saguhati..hehehe..alhamdulillah..

Duniaku Duniamu jua said...

Tahniah!!...mmg patut menang sbb kaligrafi tu ...sesuai sgt...didinding rumah awk : )

Puan Ezy said...

tahniah!!!!! menang besar jgk tu..

Hayatie Hashim said...

Nana: tqvm ♥

Ika fantasi: ye ke alhamdulillah..wajib beli tau..hehe

Kak mas: tqvm♥♥

Puan ezy: tqvm alhamdulillah bertambah koleksi lagi

cik hani said...

tahniaaaahhh..wah..rezeki aidiladha yer kak..

Hayatie Hashim said...

Cik hani: tqvm dear ♥

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea