Saturday, October 12, 2013

Pimp My Ride: Dashboard Cover

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 2:25 AM
Asyik nak make up rumah je kali ni kasi mekap skit kete acik yang dah lama terbiar je lately nih..hehe
Last year dah pasang 'baju' merah aauumm..
Lepas tu pasang entertainment system skit bagi anak-anak leka dalam kereta..
Pastu pasang 'skirting' lak sebab nak cover bumper depan yg kemek tu..pasang satu kereta terus
Dah pasang itu ini tapi kereta dah kusam, hantar buat Spa laks kasi melepak skit hehe!
Semua fully sponsored by encik boss, tq muah-muah!


Tertarik dengan dashboard cover yang kena ada bling-bling ni kena lah dengan baju kereta warna merah gak..hihi! Rupanya macam alas sekeping tapi cutting memang dah siap-siap ikut kereta. Yang ni untuk alza. Huhu memang perempuan sungguh lah kan..


1 comments:

adianiez AIDA said...

kereta kecik aida pun da ada dashboard cover :-) pun blink blink juga... sama...

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea