Sunday, September 8, 2013

Tempahan Apron

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:16 AM
Tempahan pertama yang saya buat semenjak berpindah ke Batu Pahat ini. Setelah semua alatan jahitan telah selamat di angkut sedikit demi sedikit dalam masa beberapa bulan hinggalah berpindah ke rumah baru..

Itu pun setelah dapat meja baru untuk ruang menjahit saya, weehuu! Nak tengok rupa mejanya sila tengok entri SoHo sebelumnya ye! :)

Seperti biasa harus tempek hasil kerja di blog juga untuk tatapan peminat :D




Baru dapat 'aura menjahit' untuk membuat stok-stok yang seterusnya. Cabaran yang seterusnya adalah untuk menghabiskan kain-kain flannel yang belum berjahit lagi untuk dijadikan Cloth Pad. Stay tune! :)

4 comments:

PiNky@hEarT said...

wow.. bukan je cantik, tapi sexy jugak.. *kelip2 mata.. hihihi.. sonok tengok org kretip2 ni.. =)

zarith said...

comelnya apron ni.. Memang ambil tempahan ke? Berapa riggit? Ada jahit yang kalis air tak? Amboi, banyak pula kita nak tanya. Tapi serius, comella apron tu.

Hayatie Hashim said...

Pinky@heart: Hihi, terus tak jadi masak yer? :D

zarith: Ahah, boleh tengok dekat link ini:
http://www.lalilo.com.my/Fancy+Apron
Tapi harga ikut apa yang dicustom .. :)

amirah said...

uiiiyooo..seksiii..suka suka..hihi

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea