Friday, September 20, 2013

My new 'tool box' in the making

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:52 PM

Tak sabar akak nak tunggu hujung minggu, y'all. Sebab nak tunggu encik boss tolong pasangkan meja merangkap tool box baru saya untuk meletakkan alat-alat jahitan, hehe! Seminggu yop tunggu, bukan takleh pasang sendiri tapi alamatt dari sejam akan jadi 3 hari 3 malam sebab ramai 'assistant' mak nak tolong.

So, hi-hi-bye-bye pada tool box lama akak ni. Sementara nak tunggu siap, akak nak 'tarah gunung' (lipat baju la)  pic dah siap beserta review meja ni menyusul lagisetahun hehe!


2 comments:

rostina76 said...

tu dia….tool box pun tukar baru. syoknye semua brg2 baru ni.

cik hani said...

tak sabar tunggu hasilnya tool box tu..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea