Sunday, September 22, 2013

Jam lagi

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 4:01 AM
Haa ingat lagi tak jam yang saya beli tempohari. Jam yang saya beli untuk diletakkan kat dalam decorative sticker yang bermotifkan tower clock ni. Leh baca kat entri ni. Kemudian masa gi jalan-jalan kat JJ cheras selatan minggu lepas, saya jumpa jam yang lagi match dengan sticker tu.

Tadaa, match tak-match tak? hihi..Walaupun saiznya agak kecil sedikit dari garis bulat dan jam diatas tu, tapi bentuk dan warnanya kena sangat dengan sticker tu..

 Sebab belakang dia nampak melekap terus ke dinding dan takda gap macam jam kat atas tu.


Jam yang tak berapa nak lama tu saya letak kat family hall ditingkas atas. Memang takda jam pun lagi kat tingkat atas ni..Oh by the way, ni mini hall kabinet untuk family hall ditingkat atas. Saiznya lemarinya pun kecil je. Gambar keseluruhan nanti akak post yer.. :)

1 comments:

rostina76 said...

salam yatie… dua2 pun cantik jam tu. tapi kros suka yg 1st dulu.

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea