Wednesday, August 21, 2013

Persediaan majlis kesyukuran

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:26 AM
Ahad ini kami akan mengadakan kenduri kecil-kecilan sempena masuk rumah dan juga jamuan Hari Raya. Hari ni dah khamis tapi saya macam tak tahu nak buat apa selain kemas rumah dan kemas dan kemas lagi, hihi! Makan-makan semua order sahaja. 

Bila orang dah datang pasang khemah lagi lah rasa macam ada rama-rama dalam perut, huhu! 1st time nak buat jamuan gini. Birthday party pun kami tak pernah buat..huhu! Anak-anak excited nak tengok orang pasang khemah. Yang si abang becok cakap 'eh, macam pasar ramadhan la, ada khemah!".....

Siap e-card tau, hehe! Vodo-vodo je buat.. Jemput lah singgah pada rakan-rakan yang berada di BP (ado ke? hehe!)

2 comments:

Iela Fazielah said...

wah kak...bestnyer.. tp jauh..xdpt dtg... selamat bermajlis kak

Hayatie Hashim said...

Iela: tq dear :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea