Saturday, August 17, 2013

Cerita Raya 2013

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 6:28 PM
Kalau nak cerita full mahunya ada part 1, 2, 3 hehe. Oklah cerita ringkas sepanjang Raya. Macam biasa, selalu saya akan balik ke Kajang beberapa hari sebelum raya sebab nak tolong mak kemas pape yang patut. Sebab dia pun sorang 2 je kat sana..

Kali ni saya balik dulu dengan anak2. Siaplah 'mental & fizikal prep' sepanjang perjalanan nak mengadap askar-askar kecil ni. Dan yang pasti saya akan jadi 'jeneral jepun' la..huhu.


Bila dah naik kereta lagi2 nak jalan jauh saya kena kerah juga diorg pakai seat belt. Si abang dah boring sebab takleh baring2..tapi ikut dia juga la free seating dgn tali pinggang tu...hehe


Nasib baik adik pun tidur sepanjang perjalanan tu. So takdalah adegan perang dunia dalam kereta untuk separuh masa pertama..


Macam biasa 'bercamwhore' lah sebelum dan semasa dalam perjalanan nak beraya ke rumah sanak saudara yer hehe!


Raya ke4 kami dah pulang ke BP sambung beraya di rumah baru pula..


Dan merasmikan bekas kuih raya baru uols..hihi!


Sambil tengok bunga api 'new year' live kat depan rumah sendiri..selalu dapat tengok dari kejauhan je..huhu..

Jom layan video mercun kat utiub hehe...

posted from Bloggeroid

2 comments:

cik hani said...

selamat hari raya..
maaf zahir batin..
bergaya in grey korang satu family..

Hayatie Hashim said...

Cik hani: hihi..sekali dgn tema rumah... ;)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea