Monday, June 24, 2013

Makan2@ Restoran Santap Sunda Sawargi

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 3:29 AM
Selingan..

Bulan lepas masa pergi ke Johor Fair furniture di Persada Johor, balik tu encik boss bawa makan dekat Restoran Santap Sunda Sawargi dekat area JB, Taman U kalau tak silap la.



Menu Nasi Ayam Penyet tapi ayam dia boleh pilih sama ada nak yang goreng atau yang bakar. Kami pilih yang bakar punya. Menu ni lain skit dari yang pernah saya makan. Saya suka nasi wangi bungkus dalam daun pisang tu, sedap je rasa nya. Sebab dah lapar kan..haha

Ada sup tapi rasa manis, macam sup jagung sebab nampak jagung, tah lah..haha. Sambal cili pun manis2 tak berapa pedas. wong solo punya juga lagi pedas..

posted from Bloggeroid

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea