Wednesday, May 22, 2013

Jalan-jalan@ Lotus Desaru Beach Resort

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 4:28 AM
                             
Sabtu lepas kami ke Lotus Desaru Beach Resort. Tak plan pun sebab folo SIL yang dari KL yang bercuti disini. Tak mandi laut pun cuma mandi dekat pool yang ala-ala theme park skitt. 

Tengok tu muka abang dah cuak-cuak.

                            
Azri seperti biasa memang akan takut-takut untuk mandi manda di tempat2 air begini, baik air terjun, laut atau pun kolam begini..huhu. So dia akan duduk tepi2 je. Kalau sesekali turun mulut dia riuh terjerit takut tenggelam. Padahal kolam tu paras dada dia je.
                             
Adik gak yang sporting sampai taknak naik-naik..



Oklah tempatnya. Ada gak tempat-tempat bermain tapi tak sebesar water theme park yang lain lah. Walaupun tak tidur hotel tapi nak masuk pool ni pun kena bayar juga tapi tak pasti berapa sebab SIL dah tolong belikan..huhU!

Lepas tumpang bersiap-siap kat bilik SIL terus kami gi makan malam dekat Restoran D'Laksamana. Ok gak makan dekat sini. Antara tempat makan yang paling dekat dengan area Desaru. Ada restoran kat Tanjung Balau (sebelah Desaru) tu tutup pula. Terpaksa terus keluar lagi. Lepa makan terus bertolak pulang ke Batu Pahat Semula sebab esoknya ada Hari Sukan Tadika azri pula...

3 comments:

Nurul Hazimah said...

Puan waktu malam at sini best , merah sangat :)

Hayatie Hashim said...

Oo ye ke, tak penah lagi stay desaru mlm2..kat tg balau tu pernah..tapi mcm boring je mlm, huhu

Nurul Hazimah said...

sini mlm2 ada poco2.. ada ungun api.. mcm2 lah :) itew penh sty sine 1 mlm n fmly :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea