Monday, May 13, 2013

Iron Man 3 & Hari Ibu

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 12:18 AM
Wiken hari tu kami pulang ke Kajang. Akhirnya saya dapat juga tengok cerita ini sebelum tayangannya habis. Maklumlah susah kalau nak tengok wayang kalau dua orang askar kecik ni ada. Kalau time ada mak saya je lah boleh keluar berdating dengan encik suami sekali.

Happy bila sekali-sekala dapat keluar berdua2 dengan encik husby tengok wayang tanpa askar2 kecit tu, heheh! Kira rewards untuk diri sendiri lah juga! Selamat Hari ibu kepada semua Ibu-ibu diluar sana. :)




3 comments:

amirah said...

kami pun kdng2 terpaksa dating waktu lunch je..huhu...sbenarnya pun nak tgk jugak iron man tapi tak sempat dah

Hayatie Hashim said...

amirah: tu lah, bila dah anak2 kecik ni susah dah nak tengok wayang dengan aman. Kalau bawa diorang tengok pun takleh cerita2 gini, nanti diorang boring...huhu!

Blogger said...

Searching for the Ultimate Dating Site? Create an account and find your perfect date.

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea