Wednesday, May 1, 2013

Ini blog peribadi saya..

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:23 PM
First of all saya nak highlight kan bahawa ini adalah blog peribadi. What doest it means dengan blog peribadi, makna ianya adalah milik peribadi tuan punya blog itu dimana beliau boleh meluah, berkongsi apa sahaja didalam blog miliknya.

Nama pun blog kan, ianya tidak kurang serupa seperti diari harian dimana penulis menceritakan segala kisah hidupnya sehari-hari. Pergilah kemana-mana blog peribadi pun, sama sahaja kaedahnya dimana tuan punya blog akan berkongsi suka-duka kehidupan seharian mereka. Menulis apa yang mereka buat, apa yang mereka beli, apa yang mereka suka dan macam-macam lagi..

Jika saya ke blog orang lain menbaca kisah-kisah yang mereka kongsikan pun, saya hormat dan beranggapan yang positif bahawa tuan punya gembira dan ingin mencoretkan kegembiraannya didalam blog mereka sendiri. The key word here is to respect dan tak perlu questioned. Kalau nak questioned pun simpan lah dalam hati dan anggap itu hak tuan punya blog untuk tulis apa sahaja. Don't ruined their mood. Itulah yang kita panggil SPORTING! :)



Orait bloggers, keep on writing dan sharing (is caring), and readers, i love uols! :)





13 comments:

Nurul Hazimah said...

saya sokong :)

izzah azfar said...

Mari lah mari mari mengundi.

Eh tetiba :-)
Hai kak yatie :-)

Hayatie Hashim said...

Imah: tq for ur understanding, cewah! :)
Zah: pangkah jgn tak pangkah..hihu

Fizah said...

jom ubah! ahah tetibe..

keywordnya...sporting ye dak? =)

Hayatie Hashim said...

Fizah: Jom jadi sporting! :)

Cik Dee said...

so how's Batu Pahat? banyak tempat menarik tau. Im from BP n now working in Putrajaya. So xsabar rasanya nak balik kampung settle down kat kampung. aaahhhhh.....

Hayatie Hashim said...

Cik dee: oklah, in fact back in 2007 sebenarnya pernah duduk 1 year kat sini tapi rumah mertua lah,,lepas tu balik Kajang tinggal dgn mak semula..now baru duduk sini for good la..hihi! Banyak ke tempat menarik disini, tak habis explore lagi..nanti u dah balik sini, roger2 boleh hang out together, gether.. :)

Ayu Rashid said...

Ayu suka blog akak, sbb we share the same hobby: home decor! Cuma akak beruntung dok umah sendiri, ayu masih menyewa.. tp tetap nak rumah cantik hehehe.

Ayu Rashid said...

Ayu suka blog akak, sbb we share the same hobby: home decor! Cuma akak beruntung dok umah sendiri, ayu masih menyewa.. tp tetap nak rumah cantik hehehe.

Ayu Rashid said...

Ayu suka blog akak, sbb we share the same hobby: home decor! Cuma akak beruntung dok umah sendiri, ayu masih menyewa.. tp tetap nak rumah cantik hehehe.

Ayu Rashid said...

Ayu suka blog akak, sbb we share the same hobby: home decor! Cuma akak beruntung dok umah sendiri, ayu masih menyewa.. tp tetap nak rumah cantik hehehe.

Hayatie Hashim said...

Ayu: takpa, kumpul inspirasi dulu..nanti boleh direalisasikan di rumah sendiri..mesti meletups punya :)

Diana said...

Pendatang baru di sini kak.. :)Nice blog..
Free-free boleh singgah di blog saya kak.. cerita anak-anak sahaja...

www.apabilaazambercerita.blogspot.com

Sharing is caring!!

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea