Monday, April 8, 2013

Welcome back Mr Asus

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:12 AM
Akhirnya setelah 6 bulan notebook kesayangan ni tersadai kerana keyboardnya rosak. Yang tercabut-tercabut gara2 dikopes oleh izzet. Ada banyak button yang jammed. Button Enter pun jam juga. Sah2 asyik kena tepuk je dengan izzet, huhu!

Masa cuti sekolah ritu hantar gi encik husby bawa repair kat Lowyat. Kena tukar keyboard baru terus RM130. Weekend ni baru je collet notebook ni. Excited menunggu Encik Asus ni pulang ke gagang. Banyak dah jasa dah kenangan notebook ni telah memberi khidmat selama hampir 2 tahun.

Asus Eee PC Seashell Series

Yeayyy, dah revamp!! Dah belikan baju baru gak yang matchy-matchy untuk encik notebook ni..baru lah semangat! Tenkiu too encik husby tolong hantar repair. Siapa lagi kan...huhu!

#Pertama kalinya compose entri dari encik notebook, puas dapat menaip dikeyboard baru yang sedap dan 'garing' je rasanya, haha!

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea