Tuesday, April 23, 2013

Tukar 'rumah'..

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 4:15 AM
Yuuhu, bukan rumah baru..rumah blog je, hehe! Akhirnya, setelah hampir 2 tahun tak tukar template blog at last saya tukar juga. Tapi pelik lah, tukar template kali ni cepat dan mudah sebabnya widget-widget asal dalam blog tak hilang, kebanyakan direplace sahaja. Tak macam dulu, kalau upload template baru semua widget kena add satu-satu semula. Kalau sebelum nak upload tu kena save dulu coding dia kat notepad. Ke Blogger dah upgrade feature2 kat platform ka tah lah.

Mula ingat nak suruh je blog designer buat, tapi bila fikir-fikir kang aku tak puas hati part tu part ni aku senyap je, segan nak cakap. Biarlah buat sendiri guna template ready made je, huhu! Cuma blog header je yang belum sempat ditukar. Memang plan nak design yang baru. Tapi header simple-simple je guna fancy font. Tak reti guna apa-apa pun software ilustrator ke apa, yang tahu paintbrush dengan photoscape je, hahaha!

#Sebarang pendapat mengenai blog ini amat dialu-alukan! :)

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea