Sunday, April 14, 2013

Stalker?Silent Reader? whoever you are, thanks for coming! :)

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:32 AM
Inilah padah bila encik notebook sudah mula memberi khidmat, banyak pula benda yang dibuat, hehe!. Saya suka tengok link pada E-refferrer saya (lihat pada belah kanan), setiap hari saya tahu dari mana datangnya blog reader saya, sebab jumlah stat dari link tersebut akan meningkat. Selalunya saya akan klik link2 tersebut especially yang datang dari SEARCH ENGINE sebab saya suka tengok keyword apa yang mereka enter untuk datang ke blog saya. Macam-macam sebenarnya, yang paling banyak 'opkos' pasal penyusuan. Oh yang tak kurang banyak pasal najis-najis bayi (ada kat 'popular post' saya)

Ada juga yang taip nama saya untuk sampai ke sini... wah bajet retis pon ada ni, hahaha!


Pasal cuci kereta pun ada..okla meriah uols, hahaha! Ada lagi pasal kuih tiram, pasal kelas menjahit, cara buat CP bla bla. dah sah-sah semua entri yang pernah saya buat, so kalau orang search kompem la keluar yang paling hampir.

#Terima kasih kepada E-Referrer yang menyenangkan koje saya untuk menjejak orang-orang yang tidak undang! :)

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea