Sunday, April 28, 2013

Lagi 'hasil' make over Perfet 365

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:21 PM
Ok-ok ini last of the last, i cant help it!..huhu. Jaki sakan make over gambar akak dengan apps Perfect 365 nih. Nak post gak yang ini, akak suka yang ini sebab nampak smooth je complexionnya kan..ini dah bajet muka retis kalau nak keluar TV je ni. Yang ni baru nampak macam 'orginal' make over skit bukan 'software' make over. Pada yang tak tahu lagi pasal Perfect 365 nih haruslah tertipu kan, wahaha! yang pic sebelum ni macam hover exaggerated sangat make overnya
Agaknya, in real life kalau akak pakai color lens warna gini pun leh tahan ek? Bulu mata ala-ala Cik Ta *berangan*

Bak kata kawan akak, kalau mamat tengok muka awek dalam laman sosial punyalah retis sekali jumpa face to face, segala kawah, gunung berapi pun ada, haha! Nurul, aku cedok ayat ko.. :)

2 comments:

Nurul Huda said...

cam kenal je ayat tu..hahaha...

Hayatie Hashim said...

Ye la sapa lagi..haha

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea