Friday, March 22, 2013

Tribal oh Tribal!

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:07 AM
Saya macam dah suka shawl2 dari Sugarscarf. Masuk ni dah kali kedua saya beli shawl online kat sini. Asyik duk tengok orang pakai corak tribal sana sini..teringin gak nak cuba..huhu.


Kebetulan Sugarscarf keluar koleksi shawl Jazreen corak baru2. Tak tahu nak pilih antara dua ni. Ikut hati tamak nak je dua2..huhu takpa rilek2. Nanti keluar baru lagi nak juga. Last2 saya pilih corak kiri tu.


Tadaaaa..dapat je terus rasmi. Tak sia2 pilih corak tribal yg gelap skit tu. Saya sukeee!.


Melaram pakai gi melawat kawan yang baru dapat baby..hehe


#Jarang dah pakai tudung awning kalau jenjalan sekarang ni. Pakai tudung awning time nak gi amik anak sekolah dan gi pasar je..huhu.
posted from Bloggeroid

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea