Tuesday, March 5, 2013

To sync or not to sync?

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:53 PM
Masa mula2 pakai Note lama, bila dia kata Sync je saya yes. Masa tu tak paham sangat kejadahnya..sudahnya hp sy floaded dengan segala contacts dari FB, email etc. Kalau nak scroll contact segala friends yang kita x kenal pun appear. Pastu dalam calendar tiap column penuh dgn birthday reminder lah event reminder lah. Segala datuk nenek dia sync. Mula2 rimas tapi lama2 mata pun dah imune..


Bila tukar note 11, lesson learned! Never sync anything especially dengan Facebook. Barulah aman permandangan...haha


Note lama secara rasminya menjadi milik azri. Dulu dia sibuk kata nak Galaxy Note macam ibu. Saya kata kan dah ada Galaxy Tab, dia jawab alaa besar lah gtab tu. Demand bebudak sekarang eh, adeh!

posted from Bloggeroid

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea