Saturday, March 23, 2013

Makan2: Patmah Kitchen

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:36 AM

Cuti sekolah so cuti masak..hehe. Eh tak lah weekends memang saya jarang masak memang saje nak JJCM je. Hari ni kitorang makan kat Patmah Kitcheh kat Taman Flora Utama. Area ofis encik suami je ni tapi tak pernah makan lagi.


Sementara tunggu makanan..posing2 dulu. Gambar disnap oleh jurugambar professional hehe. Pandai azri ambik tak senget pum..


'Saya pun nak masuk gakkk!..'


Adik pun. Selesa lah restoran ni . Susun atur dan perabot nampak esklusif..ala2 macam hotel lak.

Makan time...


Hari ini Briyani Kashmiri. Ada 4 jenis nasi briyani di restoran ini; Briyani Calcutta, Briyani Kashmiri, Briyani Marsala dan Briyani Afghani. Dengan pilihan ayam atau kambing. Saya order briyani kashmiri ayam.


Encik suami nak Grilled Lamb Chop..besar dagingnya..


Azri nak chicken chop tapi sebab chicken chopnya ada yang grilled sahaja. Mesti dia tak layan nanti sebab tak crispy...basah macam grilled lamb chop tu. So saya orderkan fish and chip je. (tapi dia ingat chicken chop hehe). Habis dia makan fish tu sebab crispy. Boleh tahan juga fish filletnya
, Dorry fish Fillet. Rasanya fresh lagi.


Honey Dew juice dan ice lemon tea takda ais...
posted from Bloggeroid

4 comments:

tenku butang said...

done follow sini.. jom follow n singgah blog teman.. heee.. http://tengkubutang.blogspot.com/

klu minat kucen leh follow blog ni jugak.. =)
http://kucenkucenbelog.blogspot.com/

Confession of a Coffeeholic Momma said...

meleleh air liur..... U_U

Unknown said...

Dekat sini blh tak klau nak buat mcm dinner ada candel

Unknown said...

Dekat sini blh tak klau nak buat mcm dinner ada candel

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea