Wednesday, March 13, 2013

Gajet: Samsung Galaxy Camera

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:08 AM
Dulu musim berangan kamera Nikon pink tu..
Hah kali ada yang canggih skit..snap2 boleh terus post kat laman sosial bagai tu. Takyah dok transfer2..


Samsung Galaxy Camera. Mula2 tu teruja juga..tapi laa ni sejak dah ada En Note keterujaan makin kurang..hehe. Bagi acik yang selalu serabut bagai dengan anak2 dan kelengkapan yang lain, cukuplah snap2 guna henpon je.

Ditambah lagi dengan software2 photo editor skang boleh buat imej gambar tu jadi macam2 kejap vintage la kejap retro la..kejap cam ala2 kamera mahal..haha yeke?

posted from Bloggeroid

2 comments:

Cik Puan Nurul said...

betul ckp ko..skrg apps tuk sematphone pun mcm2 ade huhu..samsung galaxy camera ni pun bukan bleh wat call kan just leh berlaman sosial je..tp harga sama ngan sebijik DSLR baik beli DSLR terus huhu tapi besor dan leceh nak bawak ke sana kemari..aku pun dah jarang guna DSLR hahahaha kecuali dtg mood nak 'menembak' mmg guna tp dok terperuk jelah gambo dlm camera sbb leceh nk kena transfer nk edit kasi kecik kan skit..dhlah PC aku dah xberapa betul ssh nak transfer gambo.

Hayatie said...

Cpn: betul tu..besar, nak transfer, nk kena resize..tu yg acik lomah tu..huhu

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea