Monday, March 18, 2013

Gadjet: Cutting board

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:59 AM

Apa yang jaki sangat dengan cutting board ni? Hehe. Sebab dia ada handle kiri kanan yang boleh diselaraskan mengikut kelebaran sinki. Tujuan untuk memudahkan kerja2 menyiang benda2 basah seperti ikan, sotong ke, buah etc. Saya suka..tak perlu nak alas kain, dulang ke kalau nak memotong sbb taknak airnya meleleh..

Tapi janganlah buat ketuk ayam atas ni bengkok lah handle tu..huhu. Saya jumpa kat Carefour kebetulan nak ganti cutting board lama yg dah nak terbelah dua dek kerana aktiviti tetak menetak yang terlampau..haha

#1st time tengok..hehe

posted from Bloggeroid

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea