Sunday, March 10, 2013

Ahmad izzet Ozil

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 11:30 PM

Dah 1 tahun 10 bulan ini izzet dah pandai:

Cakap:
1. Abah
2. Aboo-(ibu) takleh sebut I lagi hehe
3. Nak/nanak-(taknak)
4. Air
5. One, shuu, shii, foh, fai, shix, nain, ten
6. boboiboy-kalau tgok boboiboy
7. Apin-apin-kalau tengok Upin Ipin
8. Yehh manangg-(menang)kalau main game.

https://www.youtube.com/watch?v=be1Fv167z7o&feature=youtube_gdata_player

Dah pandai main puzzle dalam note..

Lagi 2 bulan izzet genap 2 tahun. Dua tahun juga dia menyusu secara terus dengan saya dan masih lagi menyusu takda tanda2 nak berhenti pun..huhu.

Tak pernah guna puting so even now kalau nak minun pun dia prefer minum cawan, straw, sippy cup sahaja.

Tak macam abang, rasa dah masuk sekolah ni kot baru dia lupa terus botol susu. Kalau tak, minum susu kotak pun nak masuk potong hisap pakai puting..sebab dulu dia minum EBM kan..

#Cepat masa berlalu#

posted from Bloggeroid

2 comments:

Cik Puan Nurul said...

besar dah izzet dok cenggitu lagi huhu..Qaseh lak masih guna botol susu nk minum air tp minggu lepas dia balik sekolah meraung2 nangis rupanya dia nak bawak balik botol air kawan dia..berkenan sangat sebab gambar barbie kesukaaan dia..walhal aku de je beli bersepah2 botol air yg serupa dia je tak berapa nak guna huhu

Hayatie said...

Cpn: budak2 ni..klu hat org punye..nak macam tak pernah ada..huh

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea