Friday, February 22, 2013

Alat Jahitan: cutting mat, Rotary Cutter

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 5:09 AM


Barulah saya dapat cutting mat ni size paling besar A1. Pernah saya jumpa cutting mat besar ni di kedai alat jahitan tapi harganya RM100 lebih terus tak jadi beli dulu.

Saya beli ni kat group online FB dua2 ni RM129 je...suke2..

posted from Bloggeroid

5 comments:

Juhaina / Faisal said...

Salam
Beli kt mana ye.boleh share??

Hayatie Hashim said...

Salam Juhaina: Saya beli ikut Group Buy Di Facebook..

elmyolen said...

sis, boleh bagi link nak beli ni kat FB tak?

elmyolen said...

sis, boleh bagi link nak beli ni kat FB tak?

Hayatie Hashim said...

elmyolen: Ini link tempat yang saya beli tu. Ini group kat FB:

http://www.facebook.com/groups/394827603900264/

Kena request nak masuk kot..

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea