Thursday, January 17, 2013

Selamat Ulang tahun kelahiran buat Mr. Hubby

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 12:29 AM
Hari ini 17 Januari adalah hari ulangtahun kelahiran encik hubby yang ke 33 tahun sudah. Birthday gift seminggu awal dah saya beri..tak sabar punya pasal..heheh


12 potongan kek SR pelbagai perisa. Kali ni terasa nak buat gini instead beli satu biji kek. Beza harga lebih kurang je dengan sebiji kek.

Konon lah nak rasa macam2 perisa kek SR yang saya tak pernah rasa pun. Sekali baru makan setengah potong pun dah muak.. terbayang dah bahagian2 lain yg bakal diaqiqahkan kan..walaupun tak sempat nak merasa..

Semoga encik suami dapat mencapai apa yang dihajati untuk tahun ini:

#rumah baru
#body baru
#projek baru
#kereta baru- eh ni kena postpone dulu.huhu

Dan setiasa dibawah lindungan dan rahmat Allah S.W.T selalu. Semoga kami di kurniakan kebahagian rumahtangga yang berkekalan, amin!

posted from Bloggeroid

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea