Thursday, January 24, 2013

Burger Bakar

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 5:50 AM
Fenomena burger bakar. Banyak kali nampak kawan2 post pasal burger ni kat FB buat saya tertarik merasa juga.

Saya pun gugel lah burger bakar yang ada di Batu Pahat ni. Terjumpalah RBB-Rawang Burger Bakar cawangan Batu Pahat. Famous dah rupanya bila dan ratus ribu Like di official.page mereka. Kat Batu Pahat pun dah sampai RBB ni.

Terletak di jalan Rahmat dekat BP Walk berhadapan dengan Guardian. Ada saya baca kat blog orang, tak sampai pukul 9 dah habis, kena beratur lah. Encik suami pergi belikan, tak kena beratur pun tapi kena tunggu setengah jam. Agaknya nak masak daging tu lambat kot almaklumlah tebal NM..huhu


Dah dua kali saya beli. Saje nak cuba..dari beli burger McD? Walaupun burger McD pun lagi murah kot dari burger bakar ni..hehe!

Saya dah cuba Hot Shot dan Double Riang. Teringin nak KLCC tapi tak terabis. Maklumlah encik suami tak makan minyak skang ni, nak bina otot..huhu!

posted from Bloggeroid

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea