Thursday, December 27, 2012

Wayang dan Pop Corn

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 12:29 AM
Yes dah uninstall-install semula apps.bloggeroid ni baru hilang erro

Cuti Krismas kelmarin buat pertama kalinya saya tengok wayang dengan encik suami setelah setahun lebih. Kali terakhir ke panggung sewaktu izzet 2-3 bulan rasanya. Itu pun kali kedua yg terakhir dia asyik merengek je tiap kali bunyi bising.






Lama dah tak pose berdua2 dgn encik suami..huhu


Saya suka shawl ala2 kena clorox ni ;)



Popcorn royale ni memang sangat sedap. Mula2 kami beli yg kotak kecil RM12. Baru 20min cerita dah habis! Terus beli satu tin nih RM29 gulpp! Azri pun suka..

Oh utk pertama kali juga azri ikut ke panggung. Alhamdulillah dia dah boleh behave dan duduk setempat. Tapi umpan dia dgn jajan2..bila dah habis jajan dia mula dah turun naik kerusi..kena abahnya beli jajan lagia..hahaha



Kami tengok cerita The Hobbit: Unexpected Journey. Best! tapi bila dah dekat nak jumpa tempat yg mereka nak pergi tu..terus end! alaaa..ni mesti ada trilogi lagi ni next year..

Jenuh saya kena jadi translator azri sepanjang cerita..Antara soalan dia "Dia nak pergi mana tu ibu?, kawan2 dia ada ke?, dia sampai rumah ibu dia ker? Orang tu jahat ker?" dan macam lagi..hehe

posted from Bloggeroid

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea