Wednesday, December 26, 2012

Update misi "PB"

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 5:49 PM

Hari jumaat yang lalu saya ke Klinik LPPKN lagi untuk temujanji suntikan depo saya yang kedua. Lama dah saya tak timbang berat. Kali terakhir saya timbang masa amik suntikan depo yang pertama bulan 10, masa tu berat 74kg.

Haritu timbang berat saya dah 70kg. Patutlah seluar yg size 30" hari tu dah mula rasa longgar2 sedikit. Balik rumah saya cuba sarung seluar lama yg size 29"..peha dah muatttt!yeay.. cuma takleh kancing je hehehe!

Check gula sy pun dah turun..dari 13.0 masa tu sekarang dah 6.5. Lega skit..risau juga kalau gula tinggi sebab lately nih saya takleh tinggal coffee..satu hari kdg2 pekena dua cawan..huhu

Alhamdulillah..semoga dipermudahkanNya

Posted from Samsung Galaxy Note


2 comments:

Cik Puan Nurul said...

PB tu apa?ohh gula ko 13 doktor xbg ubat yea bagusnya..aku gula 10 terus kena makan ubat kencing manis utk selamanya..waima skrg dah normal 5.3 pun masih disuruh makan tp maybe akan kena stop gak sbb xrefer doktor yg pakar bab kencing manis lg sblm ni doktor O&G yg cek..lgpun aku kena diabetes bkn sbb makan gula berlebihan ke apa iyanya disebabkan komplikasi penyakit lain yg beri kesan pd insulin dlm bdn.nntlah aku cite pnjg lebor dlm blog huhu.

Hayatie said...

tak lak..dia ada suh jumpa doktor pastu..tp.aku xgi..huhu. Dia kata klu berat turun mendadak. .gula akan jadi tinggi juga dlm darah

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea