Sunday, December 30, 2012

Tirai 2013

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 8:10 AM

Wah..sudah hari terakhir untuk tahun 2012. What a new and exciting way to end this year and enter a new year of 2013! ;)

Banyak yang hendak dicoretkan sehingga saya tak boleh nak describe a thing pun! (Dari tadi asyik taip-backspace-delete hahah).

Tahun 2013 bakal merubah rutin harian. Azri dah mula sesi sekolah tadikanya. Kalau sebelum ni biasa buat breakfast lewat sekarang harus selepas subuh sudah mula bersilat!.

Semoga tahun depan kami dapat duduk rumah sendiri sebelum raya. Eh rumah sekarang pun rumah sendiri tapi comel je (hehe) untuk sementara..kalau boleh naklah yang lebih besar ye dak! ;) Moga2 murah rezeki encik suami next year dapat lah merasa, amin!

Melangkah ketahun baru dengan lebih bersemangat sebab berat dah turun ke tahap yang memuaskan hati. Harap2 dapat maintain untuk sepanjang tahun 2013 nih.

Thank you Allah for helping me a lot!

Posted from Samsung Galaxy Note

0 comments:

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea