Tuesday, December 4, 2012

Perancang Kehamilan: Suntikan Depo Provera

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 7:13 AM

Kita paste dulu info mengenai Depo Provera.

Oh i heart Galaxy Note, selama 2 bulan disini barulah saya make full use HP saya ni. Laptop langsung saya tak guna dah. Lagipun tak sempat sebenarnya. Kalau on lappy kelaut lah saya berlayar tak ingat jam. Kalau kat Note ni dia jadi kejap pasal rasa tak puas kan..kih kih!

P/S: Oops artikel tu tak ikut urutan pula lepas published..

Posted from Samsung Galaxy Note







2 comments:

nsahs7 said...

Salam, kak yatie ada experience guna depo ni ke?

nsahs7 said...

Salam, kak yatie ada experience guna depo ni ke?

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea