Thursday, November 8, 2012

Merah

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 12:48 AM
Semalam ke BP mall untuk sesi terapi jiwa a.k.a shopping. Terjahan pertama ke butik Levis. Ini memang hajat lama dah untuk membeli sepasang jeans Levis yang baru setelah sekian lama jeans levis yang terakhir dibeli pada tahun 2002 dengan size 32 dan jeans itulah yang disarung kembali setelah beberapa tahun terperuk.
Sebab sebelum ini memang tahu dah size jeans yang paling besar yang ada kat butik Levis pun adalah size 32 (itupun certain color dan type je yg ada 32, klu x size 31 yang paling besar) huhu.
Guess what, saya dah boleh sarung size 31 lalalala. Beriya menerai last2 encik suami kata nanti kita beli kat JPO je -(Johor Premium Outlets) lagi murah2 katanya. Fuh tak sabar!
Jadi hasil tangkapan adalah seperti dibawah; Kasut merah, Tshirt Diesel Merah, shawl dan inner merah. Warna favourite untuk musim ini adalah MERAH. ♥♥ o_O
P/S:Tak suka pakai Apps Blogger ni sebab text dan gambar kena asing2...grrrrrr
Posted from Samsung Galaxy Note


2 comments:

Cik Puan Nurul said...

awak lepas ni leh try coloured pants sekarang tgh in tau..sy ade kaler oreng,maroon,red dan pink hehehhe nak kumpul mcm2 kaler gak..kasut pun sama nak kumpul flat yg mcm kaler..la ni xkisah dah sbb memang color block kan..

Hayatie said...

haha series melaram mak2 dara ni eh..aha ramai yg dah pakai tapi acik kurang konpiden dgn warna2 terang hat kay seluar ni..tapi teringin gak. kasut je skang acik suka warna2 terang selain hitam dah...

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea