Sunday, September 2, 2012

Tempahan Satay

XpReSsEd bY Hayatie Hashim at 9:44 AM
Seperti biasa, bulan syawal memang rezeki mak saya untuk tempahan satay. Pada yang belum tahu, mak saya memang penjual satay dahulu. Dan saya dibesarkan dengan hasil berniaga satay dari kecil sampai lah masuk 'unibersiti' hehe! Cuma sekarang ni sahaja dah tak berniaga sangat lagi. Tapi kami masih lagi menerima tempahan satay pada customer-customer dan rakan-rakan terdekat.


Saje je nak snap gambar satay ni, tak pernah pun sebelum ni. Pada sesiapa yang bercadang-cadang nak buat open house ke, open ofis ke, haaaa sudi-sudikan lah menempah satay kami yer. RM0.60 sen secucuk, ayam & Lembu. Nasi Impit (bukan instant)  RM2/paket (size 4"x6"). Penghantaran disediakan (lembah klang sahaja) dengan tempahan minimum.

 Cas penghantaran tertakluk kepada kawasan. Tempahan hendaklah sekurang-kurangnya 3-5hari dari tarikh yang dikehendaki dan bergantung kepada kuantiti, lagi banyak lagi awal :) Boleh e-mail saya di hayatiehashim@yahoo.com atau order di LaLiLo.com.my

5 comments:

Cik Puan Nurul said...

bila nak ajak saya dtg umah beraya merasa satay ini hihihi
nampak sgt menarik kuah kacang ituu..

Hayatie said...

Cik Puan Nurul: Mai lah bila-bila, roger dulu sebelum datang untuk proses penyediaan sataynya.. :)

luvly_heart said...

sis, rumah mak sis dekat keramat ke? sebab tadi ade pegi open house staf kat ofis kat lorong kiri kemajuan 19, dia hidangkan sate. katanya sate tu ditempah dekat rumah jiran. katanya juga, jirannya tu pernah buka kedai dulu. rupa mcm dh nak sama dengan sate dlm pix sis ni, sate tanpa lemak. sedap! pastu td, macam ada makan biskut yg sis jual tu, yg almond coklat tu... hmmmm.....

luvly_heart said...

eh salah lorong kiri 19, takde perkataan 'kemajuan' tu.. dekat area keramat mall... kalau betul rumah mak sis kat sana, boleh la tempah lain kali.. :) suka satenye, kuah kacang tu sedap.. :))

Hayatie said...

Luvly heart: takler, rumah kami di Kajang. orang lain lah tu, hihi :)

Post a Comment

 

My 'xCLuSiVeLy XpREsSiNg' Template by Ipietoon Blogger Template | Gift Idea